Aankomende concerten

Nederlandse gospel in Leidense Vredeskerk

De Country Trail Band, een van de bekendste en langst bestaande gospelbands van Nederland, komt op zaterdag 4 september 2021 voor een concert naar de Vredeskerk in Leiden samen met de uit de regio afkomstige zanger, pianist, dirigent en songwriter Tim Hermsen. Het accent die avond ligt op Nederlandstalige gospelmuziek, hoewel de Country Trail Band ook wel wat country gospelsongs zal spelen.

Gratis concert
Er is geen toegangsprijs. Het is een gratis concert. Wel wordt er aan het eind van het concert een collecte gehouden voor de goede doelen die de muzikanten steunen. Voor de Country Trail Band is dat een weeshuis in Nigeria via Stichting De Ondergrondse Kerk en voor Tim Hermsen is het de Stichting Hart voor Kinderen. Tijdens de pauze is zal er koffie en thee verkrijgbaar zijn in de foyer en zullen er tevens cd’s te koop zijn van zowel de Country Trail Band als van Tim Hermsen. Ook hiervan gaat een deel naar de eerder genoemde goede doelen.
Het concert op zaterdag 4 september 2021 begint om 19.30 uur en de zaal is open vanaf 19.15 uur.  Het adres van de Vredeskerk is Van Vollenhovekade 24 in Leiden.