Gospelkoor projecten

FIC Music Publishing geeft niet alleen bladmuziek en cd’s uit. Ook worden er geregeld evenementen en projecten georganiseerd. Op deze pagina vind je alle komende projecten en lees je hoe je mee kunt doen! Niet meezingen maar wel luisteren? Ook dat kan. Bij elk evenement vind je informatie over, en de mogelijkheid om kaarten te reserveren. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Inschrijving SING GOSPEL! 2020 gestart!

Op 18 april 2020 organiseert FIC Music Publishing een nieuwe gospel project met projectkoor. Iedereen die van zingen houdt is welkom! Ga naar www.at-tickets.nl voor meer informatie en om je in te schrijven! Voor vragen over dit project kun je ook contact opnemen via het contactformulier op deze website.

Inschrijving projectkoor start medio november 2019

 

 

Gospel scratchdag 2019 groot succes!

 

De gospel scratchdag welke gehouden werd in het ZalencentrumA4 in Leiderdorp op 25 mei 2019 was een groot succes! Bijna 50 deelnemers stonden om 8:45 voor de deur van het zalencentrum. Over de gehele dag heen was het een bijzonder fijne sfeer met veel zang en muziek. Hieronder een aantal foto’s. Doe jij de volgende keer ook mee? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van alle nieuwe evenementen!